DelivMe - бързият начин да доставите
продуктите си до клиентите

Увеличете
клиентите си

DelivMe увеличава клиентите Ви - когато продуктите Ви бъдат публикувани в сайта и мобилното ни приложение ще достигнете до нови клиенти, а лоялните Ви ще могат още по-лесно и често да пазаруват от Вас!

Доставяйте
по-бързо

Основен приоритет за нас е удовлетворението на клиентите ни. Постоянно оптимизираме платформата и се грижим за всяка доставка, за да може вие да се съсредоточите върху най-важното - бизнесът Ви.

Изберете
правилния партньор

Като партньор, ние сме с Вас в мисията да продавате повече. Ще създадем и настроим магазинът Ви, ще промотираме продуктите Ви и ще работим заедно в общото начинание, за да постигнем клиентско удовлетворение и резултати за Вас.

  • "Поръчката пристигна за 20/30 мин. и то при положение, че беше направена в 20:30. Изключително сме доволни от целия процес - работа със сайта, плащане онлайн, доставка. Браво!"Стефани
  • "Супер услуга в рамките на 35 минути и то в неделя след 19 часа. Е това ако не е отличен сервиз, не зная кое би било. Поздравления, ще ви ползваме отново и отново."Радостина
  • "Перфектна услуга. За 25 минути продуктите бяха на адреса, а всички по веригата бяха изключително мили и коректни."Делян

Какво казват клиентите за нас

Често задавани въпроси


Какво е DelivMe?

DelivMe е платформа за пазаруване на различни стоки и храна онлайн, която извършва доставките от различните магазини - партньори, в рамките на час или в избрано от клиента време. След като въведат адреса си, клиентите виждат всички налични магазини наоколо, от които могат да поръчат. Нашата цел е да направим пазаруването онлайн максимално просто и да извършим доставката максимално бързо.

Как работи?

1. Клиент влиза в уебсайта или мобилното ни приложение, избира желаните продукти и създава поръчка
2. Вие получавате поръчката
3. Изпълнявате поръчката и я предавате на доставчик на DelivMe
4. Доставчикът доставя поръчката до клиента

Защо да работя с DelivMe?

Участвайки в партньорската ни програма, Вашите продукти ще се показват на хиляди потребители, които ще имат възможността да ги закупят и получат дори и под 30 минути.

Кой доставя поръчките?

Поръчките се доставят от доставчици на DelivMe, обучени да ги изпълняват безпроблемно.

Колко далеч доставяте?

Радиусът на доставка от Вашият магазин зависи от различни фактори. След като се присъедините в партньорската ни програма ще работим заедно, за да изберем най-подходящия радиус на доставка.

Колко струва?

Ние печелим когато и Вие печелите и заради това събираме комисионна от общите продажби, които реализирате през нашата платформа.

Пазаруване

Пазаруването никога не е било по-лесно!


+359 883 446 442

office'@'delivme.bg

СОФИЯ, ПАРЧЕВИЧ 37Б